Mısır - FOB Arjantin

CBOT Chicago 2025-11-04

8509.1249304749360
   ₺/t  +112.04
Buğday SRW
7149.3858632188720
   ₺/t  -39.01
Mısır
17342.9910365597900
   ₺/t  +42.83
Soya
14724.9227376401090
   ₺/t  -144.18
Soya Küspesi
45956.2317793718400
   ₺/t  -245.53
Soya Yağı
News image
China tilts to Brazil while a tentative US–China farm thaw lifts sentiment; Russia’s wheat flow stays strong as La Niña rains threaten South American fieldwork
News image
China snaps up Brazilian beans as US–China farm trade thaws; Russia’s wheat exports stay brisk while Brazil’s planting stutters under irregular rains
News image
Trade truce euphoria lifts soy as palm stocks swell and a wetter South America rewrites risk for the week ahead.
News image
Trade truce momentum, tariff shifts, and soggy South America set the tone as China reopens to U.S. ag — soybeans lead while wheat and corn firm behind them.
News image
Trade peace and tariff drama drive soybean optimism, while South American weather and policy adjustments reshape grain sentiment
News image
Truce talk, tariff twists, and South American weather keep grains on edge as China returns for U.S. beans.

Fiyatlar

Tahıl, Hububat ve Yağlı Tohumlar Fiyatları

  • FOB Fiyatlari
  • Vadeli Fiyatlari
  • EXW Fiyatlari
  • Vadeli Fiyat Eğrisi
  • Tarihsel Değişim
  • Farklı Para Birimleri
  • Karşılaştırma Grafikleri

  Fiyatlar
Fiyatlar

İhracat/İthalat


İhracat / İthalat bölümünde Buğday, mısır, arpa, soya fasulyesi, kolza tohumu, ayçiçeği, soya küspesi, ayçiçeği küspesi, soya yağı, ayçiçek yağı ithalatı ve ihracatı ile ilgili periyodik ve birikmiş veriler.
Size sunuyoruz Rusya, Ukrayna, Avrupa Birliği, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Brezilya, Arjantin, Malezya, Avustralya, TÜRKİYE, Romanya ve Bulgaristan bizim tarafımızdan seçilen ana ihracatçılardır.
Sizin için seçildiğimiz tahıl ve yağlı tohumları, yemek ve bitkisel yağların ana ithalatçıları Çin, Avrupa Birliği, Hindistan, TÜRKİYE, Romanya ve Bulgaristan’dir.

  İhracat/İthalat
İhracat/İthalat

Mahsul

"Mahsul" bölümünde ekimlerin mevcut durumunu takip edebilir ve önceki yıllarla karşılaştırabilirsiniz. Önerilen ekim durumu verileri Arjantin, Brezilya, ABD ve Fransa için geçerlidir.
Ukrayna ve Bulgaristan için size hasat dönemindeki mevcut verileri sunuyoruz, önceki yıllarla karşılaştırma amacıyla.
Bu bölümde Arjantin, Brezilya, ABD, Fransa, Ukrayna ve Bulgaristan'daki çeşitli ekimlerin hasat ilerlemesini ve ekim ilerlemesini takip edebilirsiniz.

  Mahsul

Üretim ve Stoklar

USDA raporları
Hububat ve Yağlı Tohumlar
Üretim ve Kapanış Stokları

  Üretim ve Stoklar